keskiviikko 18. tammikuuta 2017

MUN VIIKONLOPPU

Oon hieman myöhässä tän viikonloppu postauksen kanssa, sillä kohta alkaa jo uusi viikonloppu, haha. Mä halusin kuitenkin ennemmin tai myöhemmin tulla kertomaan teille mun viime viikonlopusta koska se oli vaan niin kiva! Kuvia mulla ei juuri tallentunut kameraan tai puhelimeen, mutta kokeillaan nyt tällaista tekstipainoitteisempaa postausta. Tekemistä riitti, joten mennään suoraan asiaan.
Perjantaina lähdin heti töiden jälkeen hakemaan mun rakasta poikaystävää, joka oli ollut kaksi viikkoa pois kotoa, ihan hullua! Jälleen näkeminen oli kyllä aivan ihana. Ei hirveästi keritty kotona olemaan, mutta sen verran kuitenkin että syötiin. Lähdettiin sitten viettämään iltaa meidän yhteisten kavereiden luo ja olihan meillä kivaa. Mitä siitä sen enempää selittelemään, ilta vierehti mukavissa merkeissä ja tosi nopeasti! 

Lauantaita olinkin jo odottanut tosi kovasti. Lähdettiin Paten, Hennan ja hänen poikaystävänsä kanssa testaamaan room escape -nimistä peliä! Oon tosi kauan halunnut päästä testaamaan tätä kyseistä juttua ja nyt pääsin. Tää "peli" sijaitsi Porissa ja niille jotka ei tiedä, room escape on tosi elämän huonepakopeli. Huone on täynnä erilaisia pulmia ja arvoituksia, joiden avulla päästää avaamaan monia lukkoja ja ehkä, vain ehkä, päästään ulos huoneesta. Meillä oli 60 minuuttia aikaa päästä huoneesta, joka ei tosin meiltä onnistunut, vaikka lähelle päästiinkin! Huoneeseen ei myöskään voi jäädä jumiin, sillä tarvittaessa pitkin peliä saa pyytää vihjeitä. Ja toki paniikin iskiessä, huoneesta pääsee koska tahansa pois.

Pelaajien määräksi suositeltiin 2-5 pelaajaa ja todettiinkin, että neljä oli juuri sopiva määrä. Kolme olisi ollut ehkä liian vähän ja viisi liian paljon. Porista löytyy kaksi eri teemahuonetta, toinen on murha teemalla kulkeva ja toinen taas nimeltään mr. rabbit. Murhateemainen huone oli jo varattu täyteen, joten päädyttiin sitten mr. rabbit nimellä kulkevaan huoneeseen! Kannattaa tosiaan varata ajoissa nää, sillä huomattiin näiden olevan tosi suosittuja. Mr. rabbit huoneessa oli kani, joka yrittää pysäyttää ajan, näin lyhyesti sanottuna. Huoneesta löytyi kyllä tosi paljon haastetta! Meillä oli kuitenkin ihan älyttömän hauskaa ja suosittelen kylllä kaikkia kokeilemaan, jotka vähänkin miettivät kokeilua. Varmasti itsekkin menen vielä uudelleen, niin hieno ja uusi kokemus se oli. 

Tän supersiistin kokemuksen jälkeen suunnattiin amarilloon ja niin kuin aina, ruoka oli ihan älyttömän hyvää! Vaikka amarillo onkin aika iso ketjuravintola, pidän tosi paljon ruuasta, jota siellä tarjoillaan. Loppuilta kului myös samassa hyvässä seurassa. Pelailtiin pelejä, käytiin paikallisessa pubissa ja nautittiin vaan illasta! 

Sunnuntai pidettiinkin sitten vähän enemmän sellaisena rentoutumis päivänä, kun oltiin oltu kokoajan menossa. Käytiinhän me toki Paten äidillä syömässä ja mun pikkusiskon synttäreillä, hän täytti jo kahdeksan vuotta! ♥ Muuten nautittiin vaan toistemme seurasta, tehtiin hyvää iltapalaa ja katsottiin leffa. Onneksi Pate lähti vasta maanantaina takaisin armeijaan, joten toisaalta viikonloppu jatkui mullakin vielä maanantaihin, vaikka töissä olinkin jo. 

Tällaisia viikonloppuja kaipaan kyllä niin paljon lisää! Miten teidän viikonloppu sujui?


1 kommentti :

  1. Ihan super hauskan kuulonen viikonloppu sulla! Toi huonepakopeli kuulostaa jännältä!! Pakko päästä itseki testaamaan joskus :)
    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista