sunnuntai 11. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 11: KOLME ASUA JOULUUN

Moikka! Ajateltiin tulla näyttämään teille meidän kolme asuehdotusta jouluun. Meille ainakin saattaa tulla asukriisi ainakin näin jouluisin, joten ajateltiin, että olisi kiva antaa teille vähän inspiraatiota jouluaaton asuihin. Tässä siis meidän luukku numero 11. Toivottavasti tästä on hyötyä pukeutumiseenne!
Punainen mekko on hyvä jouluinen valinta! Jouluaattona voi pukeutua vähän juhlavammin ja mikään ei ole sen parempi väri valinta kuin punainen. Mekkoon voit yhdistää ihonväriset sukkahousut, pienen laukun ja miksei vaikkapa mustia korkokenkiä tai ballerinoja jos et halua lisää pituutta.
Housupuku on rento valinta jouluun. Se näyttää hyvältä ja on samalla myös tosi mukava! Varsinkin tämä paljetti versio on kiva, koska se tuo asuun juhlavuutta. Tähän voisi yhdistää vaikka mustat kengät ja pikkulaukun. Myös pienet korut tuovat asuun lisää kimaltavuutta!
Neulemekko löytyikin meidän lokakuun suosikeista ja tämä sopiikin myös joulun asuvalinnaksi. Jos et halua niin juhlavaa asua niin tämä on varma valinta! Mustat paksut sukkahousut tekevät asusta toimivan. Tähän asuun et tarvitse välttämättä mitään laukkua jos sinulla ei ole mitään mukana kannettavaa.

Tässä oli meidän kolme asuehdotusta jouluun. Itse varmasti päädymme johonkin näistä kolmesta jouluaattona. Ei malteta odottaa, että päästään valitsemaan joku näistä asuista! Mikä oli teidän lemppari? 


20 kommenttia :

  1. Oi vitsit, ihania asuja ootte valinneet tähän! :-) Lempparein näistä oli ensimmäinen ja viimeinen, ehdottomasti! Harmi, etten omista kumpaakaan, mutta neuleet käyvät luultavasti myös - ja ehtiihän tässä vielä kaupoille. :-)

    http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai yhtälailla neuleet ovat ihania joulun pukeutumiseen! :) Oot myös aivan oikeessa siinä, että vielä ehtii shoppailla joulun asua.

      Poista
  2. Oijjoi, toi ensimmäinen on aivan ihana! Joulunpunaiset vaatteet ovat mielestäni aivan tajuttoman ihania :)

    sanasokkelossa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Housupuku oli oma lempparini! Viimeiseen asti, kun satun välttämään kaikenlaisia mekkoja :D

    VastaaPoista
  4. Olipas ihana postaus! Mun mielestä nuo kaikki asut ovat kyllä varmasti kivoja ja toimivia, mutta itse varmaan pukisin ylleni tuon neulemekon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin taidan päätyä neulemekkoon aaton koittaessa.

      Poista
  5. Mun lemppari oli toi housupuku, varsinkin kun tossa on tota kimalletta niin tuo vähän jotain särmää muuten koko mustaan asuun! :)

    http://mariaelina.com

    VastaaPoista
  6. Super kiva tuo punainen paita!

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ihana tuo punainen mekko! :)

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. mun lemppari on ehdottomasti tuo viimenen! neulemekot on rakkautta!

    http://sannialina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös siitä tosi paljon! :-) Oon niin samaa mieltä!

      Poista
  9. Ihana postaus ja kivoja asuja. Punaiset mekot ja pitkät neuleet on ihania!

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Vou tosi kivoja ideoita ja mulla onkin itseasiassa jouluasu ihan täysin hukassa vielä! Haluaisin pukea jotain punaista, mutta en omista juuri mitään punaista.. :D Toi eka on mun lemppari! Mistä oot löytänyt tuon mekon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mulla ensimmäinen joulu kun omistan jotain punaista päälle puettavaa! Se on bikbokista :-)

      Poista