keskiviikko 9. marraskuuta 2016

LOKAKUUN SUOSIKIT


Jouluvalot
Ollaan molemmat vähän ajoissa hurahdettu erilaisiin jouluvaloihin. Ne tuo kotiin ihanaa tunnelmaa ja tästä onkin hyvä aloittaa jouluun valmistautuminen. Paljon valoja on vielä hankittavana! Oletteko te jo hankkineet koristeita joulua varten?


Lämpimät kengät
Ollaan molemmat ihastuttu kuvan tyylisiin kenkiin. Ulkona on jo niin kylmä ja sen verran pakkasta, että on ihana vetää lämpimät kengät jalkaan! Kuvassa olevat kengät ovat Hennan ja Ainon tämän tyyliset kengät näkyivätkin jo aiemmin ostospostauksessa.


JHT musta lammas -kirja
Varsinkaan Henna ei lue kirjoja usein, mutta tämä Cheekin elämänkerta innostutti meidät molemmat lukemaan! Lukemista ei vaan pystynyt lopettamaan. Kirjassa tuli esille paljon asioita jotka yllättivät ja suurin osa oli uutta tietoa. Suosittelemme kaikkia joita edes vähänkin kiinnostaa Cheek, lukemaan tämän. Onko teistä ketään hankkinut vielä tätä?


Pitkät neuleet
Nää on rakkautta! Näitä on paljon erilaisia ja eri väreissä. Asuksi on helppo heittää vain tällainen ja paksut sukkahousut. Asu on rento mutta samalla tyylikäs. Tätä samaa neuletta voisi ostaa vaikka jokaisessa eri värissä! Näitä on ehdottomasti pakko hankkia vielä lisää.


Erilaiset kynttilät ja tuoksutuikut
Syksyisin ja talvisin kynttilätkin tuovat kotiin tunnelmaa ja lämpöä. On parasta kääriytyä peiton alle kynttilöiden valossa! Varsinkin tuoksutuikkuja tulee hamstrattua paljon. Tuoksutuikkujakin saa niin monissa hyvissä tuoksuissa, ettei niitä voi jättää kaupan hyllylle.

Tässä oli meidän lokakuun suosikit vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Kuuluuko näistä mikään teidän suosikkeihin?



13 kommenttia :

  1. Oi, pitkät neuleet, lämpöiset kengät ja jouluvalot ovat täälläkin suosikkilistalla! :-)<3

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löytyi noinkin monta samaa suosikkia <3

      Poista
  2. Vähän jäi häiritsemään tuo likainen neule jossa oli joitakin karvoja? Ei anna kauhean imartelevaa kuvaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sua häiritsee muutama hius neuleessa, suosittelen että siirryt lukemaan jotain muuta blogia :-) Kukaan ei ole sua kuitenkaan pakottanut likaista neulettakaan katsomaan! Pitää varmaan ottaa pian anonyymi kommentointi mahdollisuus pois, kun yksi ja sama ihminen viitsi aina etsiä pieniäkin vikoja näistä meidän postauksista!

      Poista
    2. Aika herkästi otat kritiikin itseesi. Välttämättä blogin kirjoittaminen ei ole sinua varten jos et pysty ottamaan palautetta vastaan.

      Poista
    3. Millaista kritiikkiä on sinun mielestäsi se, että muutamasta hiuksesta täytyy lähteä kommentoimaan? Mielestäni ei mitenkään rakentavaa ainakaan, joka on aina tervetullutta. Tai se että yksi ja sama ihminen jaksaa aikaansa käyttää siihen, kuinka neuleessa on hiuksia tai vaatteet on lakanalla kuvattu? Nytkin otin palautteen kyllä vastaan, mutta en haluamallasi tavalla.

      Poista
    4. On se kyl mun mielestä aika kumma, että vaate on "likanen" kun siinä on pari vaivasta karvaa... Mun vaatteet taitaa aina sitten olla likasia koska omistan kolme kissaa ja sitä karvaa riittää ja varmaan sultakin hiuksia saattaa väillä paidallesi tippua eikä se siitä ainakaan minun mielestäni likaista tee, vai tekeekö? Ymmärtäisin rakentavaa kritiikkiä mutta tää on nyt vaan niin naurettavaa että oli pakko kommentoida XD

      Poista
    5. Tämä! Ja ymmärtäisin, jos paita olisi ihan oikeasti likainen, mutta kun ei ole.

      Poista
    6. Oi tää oli kyllä aivan kommentti, piristit päivää!! <3 Kiva että tää asia herättää keskustelua sulla oli tosi hyviä pointteja :) Oon täysin samaa mieltä sun kanssas.

      Poista
  3. Neuleet ja tuoksukynttilät on mun lemppareita tälläi talvisin! Ja just tommoiset kuvan tyyliset kengät on parhautta. Liityn ehottomasti lukijaksi :) Jos kiinostaa, niin käykää kurkkaamassa mun blogia osoitteessa http://millatt.blogspot.fi/
    Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä kurkkaamassa sun blogi! :) Ja kiva, että tykkäsit.

      Poista
  4. Ainoa, monipuolinen ja paras blogi mitä luen! YOU GO GIRLS!! :) <3 Tosi hyvä et Hennaki o alkanu lukemaa ;)

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos ihana <3 Ja enhän mä muita kirjoja suostu lukemaan mut tää oli poikkeus ;) kyl sä tiiät!

    VastaaPoista