torstai 1. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 1: LAHJAIDEOITA MIEHILLE


Asusteet on aina varma valinta pukinkonttiin! Kelloja on niin paljon erilaisia, että jokaiselle varmasti löytyy sopiva. Vyöt, lompakot ja hanskat ovat hyödyllisiä niin nuorille kuin vanhemmillekin. Erityisesti näin talvisin hanskoja ei voi olla koskaan liikaa! Solmiot ovat kivaa vaihtelua kravaattien sijaan, sillä niitä tuntuu olevan kaikilla kaapit täynnä, haha. Solmioille tulee varmasti käyttöä! Jouluna erityisesti pehmeät paketit ovat suosiossa, joten miksi et ostaisi vaikka pipoa. Näitäkin löytyy niin paljon erilaisia ja ne ovat kiva lisä asuun! 

Alusvaatteet sekä sukat ovat aina tarpeellisia, eikä niitä voi omistaa koskaan liikaa! Laadukkaat alusvaatteet ovat kiva piristys vanhojen tilalle ja sen huomaa myös käyttöiässä. Materiaali on huomattavasti parempaa. Vaikka jokainen saakin näitä joka joulu niin ne ovat hyvä lisä jonkin muun lahjan rinnalle. 

Tuoksut, rasvat ja partaöljyt sopivat kaikenikäisille. Kaupoista löytyy niin paljon erilaisia lahjapakkauksia näistä tuotteista joten valinnanvaraa kyllä on. Toki näitä voi ostaa myös erikseen ja kehitellä itse oman lahjapakkauksen. Kyllä miestenkin pitää tuoksua hyvältä! Partaöljy voisi olla sopiva lahja vaikka isälle, 

Kauluspaidat sekä neuleet ovat sopiva lisä vaatekaappiin vaikka niitä ennestään jo olisikin. Tuntuu, että neuleitakaan ei voi koskaan olla liikaa. Erityisesti punaisen sävyiset kauluspaidat miellyttää meidän silmää näin jouluna. Nämäkin ovat hyvä lahja niin miehelle kuin miehelle. 

Lahjakortit sopivat myös miehille, sillä silloin he saavat ostaa juuri haluamiaan tuotteita. Melkein jokaiseen kauppaan saa ostettua lahjakortin, joten varmasti saat ostettua sellaisen juuri sinun lahjansaajasi lempi kauppaan. Lahjakortin ei aina tarvitse olla vaatekauppaan vaan sen voi ostaa esimerkiksi motonettiin tai s-ryhmään! 

Kylpytakit ja aamutossut ovat ihana rentoutumislahja. Saunan jälkeen kylpytakkia parempaa ei olekaan! Aamulla herätessä on ihana vetää lämpimät tossut jalkaan ja miksei myös muulloinkin. 

Tässä oli meidän ideat niin veljille, isille, poikaystäville kuin kavereillekin. Toivottavasti tästä oli apua edes jollekin teistä. Jos teiltä uupuu vielä naiselle sopiva lahja niin olkaa hereillä täällä blogin puolella! 

Hyvää joulun odotusta teille kaikille! ♥ 

6 kommenttia :

  1. Tosi ihania vinkkejä! Voisin hankkia poikaystävälleni ainakin pipon, hanskat ja lompakon. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit tästä vinkkejä! :)

      Poista
  2. En kyllä malta odottaa yhtään seuraavia luukkuja! :-)

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Todella hyviä vinkkejä, sieltä löyty myös oma lahja ideanikin poikaystävälle! :)

    http://petrajanica.blogspot.fi/

    VastaaPoista