torstai 8. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 8: TOP 3 JOULUELOKUVAT

Joulupukki ja noitarumpu kuuluu ehdottomasti joulun perinteisiin jouluelokuviin! Tätä on tullut katsottua lapsesta asti. Ihan varmasti jokainen teistä on joskus lapsuuden aikana nähnyt tämän ja vielä näin vanhempanakin elokuva on hyvä. Tämä on yksi niistä elokuvista joihin ei vain kyllästy koskaan! 
Joulutarina on ihana suomalainen elokuva, joka kertoo kuinka joulupukista tuli joulupukki. Se oli ilmestymisvuonnaan katsotuin kotimainen elokuva, eikä ihme! Jos et ole vielä tätä katsonut niin nyt on viimeistään sen aika. Yksin kotona ensimmäinen osa kertoo perheestä joka on lähdössä viettämään joululomaa Ranskaan, mutta unohtavat Kevinin kotiin. Tällä elokuvalla pääsee kyllä hyvään joulutunnelmaan ja monet teistä ovat varmaan nähneetkin tämän elokuvan. Tässä saa myös nauraa!


5 kommenttia :

  1. Noi on kyllä munkin suosikki joululeffoja! Varsinkin tuo joulupukki ja noitarumpu- tai ainakin lapsena se oli mun lemppari :) Joulutarina on aivan ihana myös <3 Joskus katsottiin siskon kanssa rare exports- leffa, mutta mun mielestä se oli ihan liian pelottava :D

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. On ihan pakko pitää leffamaraton heti, kun kokeet ovat loppuneet! Ihania leffoja tässä. <3

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Minä katson joka joulu ton Joulupukki ja noitarumpu ja olen jo 20 😃

    elamahiljaisuudessa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Noi on kyllä aivan ihania elokuvia! Mun lempi jouluelokuvia on kans mm. The Grinch, Skipataan joulu,Painajainen ennen joulua ja ne ihanat disneyn lyhytelokuvat joulusta! Jouluelokuvat on niiiin ihania.

    http://yovencies.blogspot.fi/

    Siirryin vasta Wixistä bloggeriin, joten ihan uusi blogi! Blogini keskittyy eniten musiikkiin, tyyliin ja muotiin. Viimeisin postaus on lookbook videosta ja musiikista. :-)

    VastaaPoista