sunnuntai 4. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 4: TOP 5 JOULULAULUT

Ollaan todettu tämä Ariana Granden - Santa Tell Me joulubiisi erittäin hyväksi. Tämä saa meidät jouluiseen fiilikseen ja tätä on pakko kuunnella aina uudelleen ja uudelleen. Pidetään muutenkin Arianan musiikista joten ei ihme, että tämäkin kolahti meihin. 
Tämä biisi on varmaan teille kaikille tuttu. Joka joulu on ollut tapana katsoa Lumiukko -elokuva, josta tämä kappale siis on. Vaikka kappaleeseen yhdistyykin elokuva niin pidämme siitä silti muutenkin! Viimeistään jouluaattona tämän avulla voi virittäytyä joulutunnelmaan, jos et ole vielä siihen päässyt.
Jälleen kerran Ariana Granden versiota joululaulusta, haha. Arianan ääni on vaan niin hyvä ja laulun sanatkin kolahtaa meihin! Tätä on tullut kuunneltua niin monet kerrat, eikä siihen silti vaan kyllästy koskaan.
Tätä on tullut kuunneltua jo niin monet joulut mutta silti joka joulu tää on kuunneltava vähintään kerran. Kuunneltiin tämä kappale ensimmäistä kertaa tänä jouluna tätä postausta tehdessä ja saatiin kyllä niin hyvä joulufiilis aikaan. Tää on vaan suoraansanottuna niin ihana biisi ♥ Tämä on vähän erilainen versio alkuperäisestä kappaleesta mutta täytyy sanoa, että tää on jopa paljon parempi. Ihanaa, että tää on vähän menevämpi kuin muut joululaulut sillä ne on yleensä vähän liian hidas tempoisia.

Näistä kappaleista on monia eri versioita ja meidän postauksesta tulikin vähän liian Ariana ja Justin painotteinen, haha. Te voitte kuitenkin etsiä näistä kappaleista omat suosikkiversiot, jos nämä eivät miellyttäneet teitä. Kuuluiko näistä jokin teidän suosikki joululauluihin? Me rakastamme kuunnella jouluna joululauluja ja siksi tämä postaus tuntuikin hyvältä idealta.


3 kommenttia :

  1. Huippubiisejä tässä! :-)

    http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Gleestä tutut joululaulut löytyy kätevältä listalta spotifystä, vanhoja ja uusia kappaleita muokattuina. Soinut jo monta joulua!

    VastaaPoista