lauantai 3. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 3: LAHJAIDEOITA NAISILLE


Rannekellot sekä korut sopivat kaikenikäisille naisille. Myös perheen pikku prinsessoille löytyy sopivia vaihtoehtoja näistä. Tällä hetkellä choker korut ovat kovassa huudossa, joten tässä varma lahjaidea vaikka hyvälle ystävälle! 

Kosmetiikka tuotteet ovat aina kiva yllätys paketissa. Meikkipusseja ei voi olla koskaan liikaa ja niitä voi käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Kauniit meikkipussukat koristavat myös kivasti meikkipöytää! Jos tiedät, että lahjansaajasi pitää meikkaamisesta niin siveltimet ovat juuri sopiva lahja hänelle, sillä niitäkään ei voi olla koskaan liikaa. Jos ostat lahjaksi meikkipussin niin saat sen sisälle kätevästi huulipunan tai vaikka kynsilakan. Naiset rakastavat hyviä tuoksuja, joten hajuvesikin on hyvä lahjaidea. 

Asusteet ovat aina tervetulleita eikä niitä voi olla koskaan liikaa. Kaikki me naiset tiedämme sen! Pipot, lapaset sekä huivit sopivat hyvin tähän vuodenaikaan ja niistäkin löytyy varmasti jokaisen tyyliin sopiva vaihtoehto. Puhelimenkuoret tuovat kivan lisäyksen puhelimeen ja niitä voi olla vaikkapa jokaiselle päivälle oma, haha. Laukkuja ei voi koskaan olla liikaa, joten tässä varma valinta! 

Lahjakortit ovat joka joulun perinnelahja josta jokainen varmasti ilahtuu! Tarvitseeko tästä enempää edes selitellä? 

Oloasut ovat ihanan pehmeitä, eikä mikään ole parempaa kuin niissä rentoutuminen. Myös pörrö -ja villasukat sekä tossut kuuluvat joulun perinteisiin lahjaideoihin. Vai onko siellä ruudun toisella puolella joku, joka ei ole näitä koskaan saanut lahjaksi? Me ainakin voisimme viettää koko joulun näihin pukeutuneena. Nukkumaan mennessäsi voit laittaa kasvoillesi ihanan pehmeän unimaskin. 

Kylpytakit ja erilaiset rasvat ovat sopiva lahja yhdistettyinä toisiinsa. Hyvän tuoksuiset rasvat ovat ihana lahja vaikka omalle äidille tai miksei siskollekin. Lämpimät ja pehmeät kylpytakit on ihana heittää päälle saunan jälkeen ja niissä viihtyykin vaikka koko illan! 

Tässä oli meidän ideat siskolle, äidille, tyttöystävälle, kaverille tai kenelle tahansa naispuoliselle henkilölle! 


4 kommenttia :