lauantai 24. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 24: ARVONNAN VOITTAJA

Oikein hyvää joulua kaikille ♥ Vihdoin se kauan odotettu jouluaatto on koittanut! Pitäkää jokainen oikein kiva joulu ja muistakaa nauttia, sillä niin mekin aiotaan tehdä. Nyt on aika paljastaa mitä arvonnan voittaja saa itselleen sekä tietysti itse voittaja paljastetaan. 

Näin jouluna ajateltiin, että tälläinen hemmottelupaketti olisi mieluinen. Paketti sisältää 18 tuoksukynttilää talven pimeisiin iltoihin, Garnier MOISTURE BOMB -kasvonaamion sekä lahjapakkauksen joka sisältää vartalonkuorinta -ja vartalovoiteen. Tuotteet ovat Oil Beauty sarjaa, jotka sisältävät neljää eri öljyä - argaani, macadamia, manteli ja ruusu. 
Arvonnan voittajaksi paljastui Salli M, paljon onnea! Ollaan suhun pian yhteydessä, joten katsothan sähköpostiasi, jotta saadaan lähetettyä paketti sulle. Vielä kerran onnittelut voitosta! Toivottavasti paketti on sulle mieluinen. Näitä arvontoja on varmasti tulossa vielä tulevaisuudessa lisää! 

Tämän postauksen myötä loppuu myös meidän ensimmäinen joulukalenteri. Tätä oli kiva toteuttaa vaikka jokaiselle päivälle olikin vähän haastavaa keksiä jouluisia postauksia. Mitä mieltä te olitte tästä meidän joulukalenterista? Saa nähdä lähdetäänkö me ensi jouluna toteuttamaan jälleen joulukalenteria. 

VIELÄ KERRAN OIKEIN IHANAA JOULUA KAIKILLE



2 kommenttia :