keskiviikko 30. marraskuuta 2016

MARRASKUUN OSTOKSIA

Marraskuun viimeistä päivää viedään ja huomenna koittaa kauan odotettu joulukuu! Ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki näyttää muutamat viimeaikaiset ostokset, sillä joulukuussa meillä on muut postaukset mielessä. 
Oon jo kauan katsellut leviksen paitoja, mutta jotenkin se on vaan jäänyt sinne kaupan hyllylle joka kerta. Varsinkin näin talvisin tällä hinnalla saa ostettua neuleita, jotka ovat järkevämpiä tähän vuoden aikaan. Oltiin kaveriporukalla laivalla ja siellä näin leviksen vaatteita joten päätin mielenkiinnosta käydä katsomassa niiden hintoja. Aikuisten versioita näistä ei ollut, vaan ainoastaan näitä lasten kokoja. Lastenpuolelta bongasin siis tän paidan hintaan 13,95€ joka oli musta tosi hyvä hinta tälle! 
Calvin Klein- alusvaatteita oon himoinnut jo pitkään. Nämä ihanuudet sain mun poikaystävältä vuosipäivän kunniaksi. Nää on kyllä ihan älyttömän mukavat päällä! Jos kyseisen merkin muut tuotteet ovat yhtä mukavan tuntuisia niin voisinkin hamstrata vaikka kaikki niiden tuotteet, haha. 
Mä tiedän, että mä lupasin olla hetkeen ostamatta minkäänlaista nyöripaitaa, hups. Tätä en vaan voinut jättää kaupan hyllylle. Musta tuntuu, että sanon jokaisen vaatteen pelastamiseksi näin! Mutta tää oli kyllä viimeinen kappale ja vielä puoleen hintaan. Ainoa huono puoli tässä on, että tää kerää tosi paljon karvoja. Hintaa neuleelle jäi 12,50€.
Kauan etsitty punainen mekko jouluksi on löytynyt! Ajattelin, että voisin kerrankin hieman panostaa joulun asuvalitaan. Meinaan yleensä vietän joulun rennoissa veloureissa, haha. Tykkään kyllä tästä mekosta tosi paljon! Enkä ennestään omista yhtäkään punaista mekkoa. Hintaakin tälle taisi alennuksen jälkeen jäädä vain kymmenen euroa

Kertokaa ihmeessä mikä oli teidän lemppari? Ja oikein ihanaa alkavaa joulukuuta teille kaikille ♥


2 kommenttia :

  1. Oi vitsi miten kivoja juttuja oot ostanut! :--)

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista