tiistai 13. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 13: KOLME NOPEAA KAMPAUSTA JOULUUN

Moikka! Esiteltiin teille muutama päivä sitten kolme eri asuehdotusta jouluun ja nyt onkin vuorossa sama, mutta kampausten muodossa. Ainakin meille kampaukset ovat aina ongelma. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on joku muukin, joka kamppailee hiusten laitossa! Ajattelimmme, että tästä olisi joillekin teistä apua. 
Kampaus nro 1 on helppo mutta näyttävä! Kampaus tehdään vain yhden ponnarin avulla. Ensimmäiseksi laitat hiukset kiinni niskaponnarille. Tämän jälkeen jaat hiuksesi kahteen osaan ponnarin yläpuolelta jonka jälkeen kiepautat hiukset kahden osion välistä. Tätä on vähän vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärsitte mitä ajamme takaa. Tämä on pahan hiuspäivän pelastaja, joka sopii juhlaan kuin juhlaan! Tai miksei vaikka arkeenkin. 
Kampaus nro 2 on saman tyylinen kuin ensimmäinenkin. Tässä käytetään samaa tekniikkaa, mutta osa hiuksista jää auki. Päällimmäiset hiukset laitetaan kiinni taakse samalla tavalla kiepauttamalla. Voit halutessasi laittaa hiukset yhdellä tai kahdella ponnarilla kiinni. Ihan oman maun mukaan. Auki jäävät hiukset voit vaikka kihartaa tai suoristaa. Vaikka tässä käytetään samaa tekniikkaa kuin edellisessä niin kampaus on silti erilainen. Tykätään molemmat pitää etuhiukset pois tieltä ja tämä onkin siihen sopiva kampaus! 
Kampaus nro 3 on rento, mutta kivan näköinen. Kun hiukset ovat kiinni niin voit huoletta viettää joulua. Tämä kampaus sopii hyvin myös arkeen. Välillä on ihanaa vetää hiukset kiinni sen enempää miettimättä! Tarvitseeko tästä sen enempää selitellä? Ihan normaalit letit, jotka lähtevät hiusten päältä. 

Tässä oli meidän ehdotukset ja jokaisen näiden tekoon menee maksimissaan 10 minuuttia. Aikaa ei siis tuhlaannu, joulunahan kun on tunnetusti kiire! 


8 kommenttia :

  1. Oi vitsi, näistä varmasti joku tulee käyttöön aattona! :-)

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Vau miten ihana postaus!♥ Kampaus nro 3 on super nätti :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivoja kampauksia! Varsinkin ensimmäinen. :-)

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Koitin tota ekaa heti, ja ei vitsi, miten kiva tuli! Ja vieläpä nopeesti ja helposti :-) Tein tänään myös postauksen joulukoristeesta, minkä tein teidän ohjeen mukaan :-)

    http://osakaksi.blogspot.fi/2016/12/itse-tehty-joulukoriste_13.html

    VastaaPoista
  5. Tuo on kyllä todella kiva ja nopea kampaus! Mun ehdoton lemppari näistä :-) Ihanan piristävä kommentti sulta <3 Käyn kurkkaamassa! :-)

    VastaaPoista