tiistai 6. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 6: ITSENÄISYYSPÄIVÄ

Hyvää itsenäisyyspäivää teille ihanat lukijat ♥
Ajateltiin tulla kirjoittamaan teille näin itsenäisyyspäivän kunniaksi meidän ajatuksia itsenäisyydestä ja Suomesta, kun täällä blogin puolella ei ole vielä ollut mitään syvällisempää postausta. Ollaan todella kiitollisia siitä, että Suomi on itsenäinen maa. Meillä on ainakin edelleen turvallinen olo asua täällä, vaikka jotkut saattavatkin olla eri mieltä. Monet haluavat muuttaa ulkomaille, mutta me halutaan pysyä täällä koti Suomessa! Itsenäisyyttä ei tule usein ajateltua eikä sitä arvosteta tarpeeksi. Kun rupeaa ajattelemaan asiaa syvällisemmin, tajuaa kuinka paljon maamme puolesta ollaan taisteltu ja kuinka moni on menettänyt henkensä itsenäisyyden vuoksi.

Monesti unohtuu se, kuinka hyvin asiat meillä on täällä. Monissa muissa maissa asiat eivät ole todellakaan yhtä hyvin. Ympäri maailmaa soditaan ja viattomat ihmiset loukkaantuvat tai menettävät henkensä, joten saamme olla kiitollisia siitä että olemme suomalaisia. Muistakaa arvostaa itsenäisyyttä!

Meillä ei ole koskaan ollut mitään erityisiä itsenäisyyspäivän perinteitä. Ollaan kuitenkin katsottu melkein aina linnanjuhlat ja erityisesti meitä kiinnostaa erilaiset asut. Monesti linnanjuhliin on myös kutsuttu julkisuuden henkilöitä, joita seuraamme muutenkin ja osittain myös siksi juhlat kiinnostavat meitä. Miten te vietätte itsenäisyyspäivää, entä onko teillä jotain itsenäisyyspäivän perinteitä?

8 kommenttia :

  1. Oot ihan oikeessa siinä, että helposti unohtaa olla kiitollinen itsenäisestä kotimaasta ja siitä, että kaikki on hyvin! Ihanaa itsenäisyyspäivää! <3

    VastaaPoista
  2. Meillä osuu Itsenäisyyspäivälle aina Muorin synttärit! Joten niitä vietetään aina sellaisessa tunnelmassa :D
    Ihana tämä teidän joulukalenteri! ♥

    VastaaPoista
  3. Kyllä huonosti otatte kritiikkiä vastaan kun yhtäkään kommenttia, jossa ei kehuta vaan annetaan vähän vinkkejä parantamiseen niin ei julkaasta.. Kannattais opetella sietämään sitä vähän negatiivistäkin palautetta.. Ei blogimaailma oo aina pelkästään sitä positiivista vaan se sisältää myös rakentavaa kritiikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin hyvällä omatunnolla vastata sulle, että näiden kuukausien aikana ollaan jätetty tasan kolme kommenttia julkaisematta. Jokainen kommentti kuitenkin luetaan ja sisäistetään, vaikka niitä ei julkaistaisikaan! :)

      Poista
    2. No en oikein ymmärrä mitä väärää mun kommentissa oli, jossa kerroin, että oisin halunnut erilaisia lahjaideoita..

      Poista
  4. Toi on niin totta että monesti se unohtuu, kuinka hyvin asiat meillä täällä on! Mun itsenäisyyspäivä sujui rauhallisissa merkeissä, katsottiin tuntematon sotilas ja illalla linnanjuhlat. Melkein joka vuotinen perinne että nuo katsotaan, ja linnanjuhlissa parasta on just ne ihanat juhlamekot vierailla :D Joskus pelattiin sellaista "bingoa" tai mikskä sitä nyt sanotaankaan, että kirjattiin lapulle erilaisia vaihtoehtoja esim."liian lyhyt mekko", "illan karsein asun" tms ja aina kun tälläsen näki niin ruksi päälle :D

    https://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista