keskiviikko 14. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 14: JOULUKALENTERIT TESTISSÄ

Tervetuloa joulukalenterin neljänteentoista luukkuun! Tässä luukussa ajattelimme kertoa mielipiteitämme erilaisista joulukalentereista. Muistakaa, että nämä ovat vain meidän omia mielipiteitä ja te voitte olla eri mieltä meidän kanssa. 
Tämä on meidän ehdoton lemppari näistä kaikista! Tällä oli hintaa 29,95€. Tähän mennessä ollaan saatu muunmuassa kynsilakka, eyeliner, huulirasva, puuteri ja kajaali. Luukusta tulleet tuotteet ovat olleet todella mieluisia meille. Vaikka essence onkin tuttu merkki meille niin osa kalenterista tulleista tuotteista on ollut uusia tuttavuuksia ja ne ovatkin päässeet heti testaukseen. Kalenteri on ollut tähän mennessä kyllä rahan arvoinen! 
Tämä kalenteri on vähän kalliimpi, kuin ne perus suklaakalenterit. Tällä hintaa oli noin 12 euroa. Kalenterin kallis hinta näkyy kyllä suklaan maussa. Suklaat ovat jouluisiin papereihin kääritty toisin kuin edullisimmissa versioissa. Me suklaan ystävät ei tyrmätty tätäkään kalenteria! Tämä kalenteri sopii kuvansa puolesta autoihmisille ja meidän mielestä kuva oli kyllä onnistunut. 
Tämäkin on vähän perinteisestä joulukalenterista poikkeava. Kuten kuvasta näkyykin niin hintaa tällä oli kymmenen euroa. Voitot tässä jakautuu viidestä eurosta ylöspäin. Tässä kalenterissa raaputetaan yksi luukku joka päivä ja sen lisäksi löytyy myös extra peli. Me tykätään kyllä tästäkin kalenterista todella paljon! Jännitys säilyy aina jouluaattoon asti. 
Perinteinen joulukalenteri maksoi vain 0,90 euroa jonka huomaakin jo mausta. Kalenterin kuva on kyllä ihan hyvä, mutta mitään muuta hyvää ei siinä sitten oikeastaan olekaan. Suklaan maku on jotenkin teollinen. Yhtyykö joku muu tähän mielipiteeseen kanssamme? 
Frozen on vielä tänä joulunakin suosittu, mutta silti sen suosio tuntuu yhä vain kasvavan. Tämä oli muutaman euron kalliimpi kuin edellinen kalenteri. Suklaa tässä on kyllä parempaa! Jokaisessa suklaasta löytyy sama tähden kuva, joka on ainakin meidän mielestä pieni miinus. 

Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy tänä vuonna? 


4 kommenttia :

  1. Kiva postaus! Mulla ei ookaan mitään joulukalenteria, mutta jos joku ois pitänyt hankkia niin varmaan oisin ostanut tuon essencen tai glitterin joulukalenterin :) Noh, ehkä ens jouluna sit.

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Arpakalenteri löytyy täältä tänä vuonna, yhtenäkään vuonna ei oo osunut 5€ suurempaa voittoa! :D

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista