torstai 16. helmikuuta 2017

ASUNNON ESITTELY OSA 1

Totesin, että on parempi tehdä tämä kahdessa eri osassa. Näin tästä ei tule vain yhtä sekavaa postausta. Tässä näette meidän eteisen ja kylpy- sekä makuuhuoneen. 

Ovesta sisään astuessa huomaatte erittäin ahtaan eteisen. Oikealla puolella olevassa kaapissa on vaan siivousvälineitä, joita en nyt rupea erikseen kuvailemaan. 
Välioven avattua aukeaa jonkin sortin aula vai voiko tätä siksi edes kutsua? Näkymä onkin suoraan kettiöön ja oleskelutilaan eli olohuoneeseen, joka on mun lempi paikka meidän kodissa! 
Heti vasemmalla puolella sijaitsee meidän kylpyhuone, joka ei ole mikään kovin suuri, mutta kyllä me tänne ollaan hyvin mahduttu. Kaiken kruunaa sauna, jonne on aina yhtä ihana mennä rentoutumaan työviikon jälkeen! 
Oven oikealla puolella taas sijaitsee meidän makuuhuone. Tänne ei kauheasti mahdu mitään ja se vähän harmittaa, sillä olisin halunnut vielä meikkipöydän mahtumaan johonkin. Vaihdoin itse asiassa juuri huoneen järjestystä ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Vaihtelu virkistää!


6 kommenttia :

  1. Oi vitsi, miten ihana kämppä teillä vaikuttaa olevan!! <3

    VastaaPoista
  2. Näyttää todella kivalta :) Ihanasti oot tuonut sinistä väriä vähän joka huoneeseen!

    VastaaPoista
  3. Voi ei, miten ihanalta teidän asunto vaikuttaa! Oma sauna on kyllä ihan parasta<3 Harmittaa, kun meidän nykysessä asunnossa ei oo omaa saunaa :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3 oon niin samaa mieltä sun kanssa!

      Poista