maanantai 28. marraskuuta 2016

VIIKONLOPPU

Moikka ja hyvää alkanutta viikkoa! Kun mennään vasta maanantaissa, ajattelin että nyt on sopiva hetki kirjoitella nopeasti vierähtäneestä viikonlopusta. Tällä hetkellä on jäätävän flunssas kourissa ja siksi olikin pakko jättää tämän päivän työt väliin. Toivotaan että tää menee niin nopeasti ohi kuin tulikin ja pääsisin jo huomenna takaisin töihin. Kuumetta mulla ei onneksi ole ainakaan vielä noussut, mutta työnteosta ei olisi kyllä tullut mitään tässä nuhassa. Tää on jo kolmas kerta tänä syksynä kun tällasta sairastan!

Mutta nyt siihen postauksen aiheeseen, eli viikonloppuun. Perjantaina mulla oli pitkästä aikaa avoimen yliopiston opintotapaaminen. Meillä on tällä hetkellä projektina esseen kirjoittaminen, jonka palautuspäivä läheneekin uhkaavasti. Nää esseet tehdään ryhmissä ja meidän ryhmän aiheena on akateemisen koulutuksen periytyminen joka on ainakin mulle itselleni mielenkiintoinen aihe. Tapaaminen loppui kahdeksan aikohin ja sen jälkeen vietettiin vielä iltaa Hennan ja hänen poikaystävänsä kanssa! Ihanan rento perjantai, päästin aika aikasin nukkumaankin ja saatiin nukuttua kunnon yöunet.


Lauantaina lähdettiin puolenpäivän aikaa hyvällä nelikolla Tamperetta kohti. Suunnitelmissa oli käydä ikeassa ja ideaparkissa. Ensimmäinen stoppi oli ideapark, jossa syötiin myös mahamme täyteen. Käytiin siis Pancho Villassa syömässä ja osa meistä ei ollut käynyt siellä koskaan ennen. Mulle tää oli toinen kerta koskaan ja pidettiin kyllä kaikki annoksistamme. Nytkin kun katsoo tota kuvaa niin tekee mieli mennä tilamaan tuo sama annos heti uudestaan! Kierrettiin tietysti myös kauppoja, mutta ihmeen vähän mitään jäi käteen. Seuraavaksi suunnattiinkin ikeaan jossa en oo hetkeen käynytkään. Ravattiin aika usein siellä Hennan kanssa ennen kesää, kun oltiin molemmat muuttamassa juuri silloin.. :D 

Sekä ideaparkista että ikeasta jäi kuitenkin jotain käteen ja ajattelinkin niistä kirjoitella teille seuraavassa postauksessa. Kotiin saavuttiin illalla kahdeksan aikaa ja aika ekstempore päätettiin, että Emppu ja Nikke tulee vielä meille jatkamaan iltaa. Vietetiin kiva ilta ja käytiin tossa meidän lähi pubissa vai miksi sitä nyt voikaan kutsua, haha.. Oli kiva nähdä myös muita tuttuja siellä! 

Sunnuntai alkoikin pienellä pääsäryllä mutta ei se mitään! Sunnuntait on mulle usein sellaisia, että tykkään olla vaan kotona ja rentoutua. Tänäkään sunnuntaina en siis mitään ihmeellistä tehnyt. Käytiin syömässä, kävin kotona moikkaamassa porukoita ja lopun ajasta makasinkin vaan sängyssä. Toki sekin vaikutti, että tää kauhea flunssa oli jo alkanut. Nyt mä aion käydä seuraavan postauksen kimppuun ja sen jälkeen luultavasti teen tota koulutehtävää, moikka ♥

6 kommenttia :

  1. Kunnon herkku kuva heti alkuun ja alko oikee heti tekee mieli jtn naposteltavaa tai hyvää.. Oli kyllä kiva postaus ja toi Ideapark on kyllä semmonen paikka että haluaisin sielä käydä taas pitkästä aikaa! Ehkä sitten joulun alennusmyynneissä voi mennä sinne viettämään kokonaisen päivän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis itsekin kun kattoo tota kuvaa niin tulee heti nälkä! :D Ja joo, kannattaa kyllä :) Varsinkin alennusmyyntien aikaan!

      Poista
  2. Kiva postaus :)
    http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kyllä aivan loistavalta viikonlopulta! :>

    VastaaPoista