tiistai 29. marraskuuta 2016

KOTIIN

Moi ja ihanaa tiistaita kaikille! Edellisessä postauksessa kerroinkin meidän reissusta tampereelle ja vaikka en ihan hirveästi mitään ostellut, halusin tulla kuitenkin näyttämään ne teille. Kaikki mitä tolta reissulta jäi käteen, on kotiin liittyviä juttuja. Vaatteita tai muuta en ostanut siis lainkaan! Laitoin tähän samaan postaukseen myös pari viime aikoina muualtakin ostettua kotiin liittyvää juttua, koska miksi ei?
Meiltä on jo pitkään puuttunut eteisestä lamppu, oikeastaan se on puuttunut siitä koko sen ajan kun ollaan tässä asuttu. Löysin Clas Ohlsonilta hintaan 12,99€ tällaisen tosi kivan lampun. Tää oli meille halpa ja kiva ratkaisu! Toki tähän täytyi vielä itse ostaa lamppu, mutta se ei vitosta kalliimpi ollut. 
Mun oli pakko ostaa ikeasta taas yksi tekokasvi lisää, sillä oon todennut että ne selviää mulla hengissä 100% varmemmin kuin oikeat kasvit! Ottaen huomioon esimerkiksi sen, että sain tapettua jopa kaktuksen. En tiedä miten aina onnistun. No, nyt meidän keittiöstä löytyy ainakin kasvi jota ei tarvitse yrittää pitää hengissä. Tällä tais olla hintaa n. 6€ ja mulla on yksi tämän tyylinen jo entuudestaankin täällä meidän kotona.
Parvekkeelle löysin myöskin ikeasta tosi kivan lyhdyn. Oon jo kauan halunnut jonkinlaista lyhtyä tuonne parvekkeelle roikkumaan ja onneksi nyt löysin sen. Tää oli tosi halpa, vaan n. 6€. Ostin samaisesta paikasta lyhdyn sisälle punaisen kynttilän joka sopii näin jouluun! Pakko sanoa, että toi kynttilä tuoksuu aivan älyttömän hyvältä.
Näitä punaisia kynttilöitä oli pakko ostaa enemmänkin! Hintaa näillä oli 2,50€ kappale. Laitoin tän toisenkin meidän parvekkeelle, tollaiseen kippaan. Musta ne mätsää nyt kivasti yhteen, kun molemmissa, sekä lyhdyssä että kipassa, on saman väriset kynttilät.
Ja kynttilöillä jatketaan! Bongasin pari päivää sitten yhdeltä facebook kirppikseltä nää ihanan jouluiset tuikut kolmella eurolla ja pakkohan ne oli kotiin hakea.
Clas Ohlsonilta ostin myös meidän olohuoneen ikkunaan tällaisen paperitähden josta tykkään tosi paljon. Itse tähti taisi maksaa 14,99€ ja tohon päälle joutui vielä ostamaan johdon, jotta tähteen saa valon.

Ostettiin myös kaikenlaista tarpeellista, kuten aluslakanoita, mutta en kokenut tarpeelliseksi kuvata niitä! Mun mielestä nää kaikki ostokset oli tosi onnistuneita ja tykästyin kyllä näistä jokaiseen. Meillä ei oikein ollut mitään mitä oikeesti tarvittaisiin, mutta tällaset pienet sisustusjutut piristävät kyllä aina!

8 kommenttia :

  1. Oi vitsi miten kivoja juttuja! :-)

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Amazing decorations! *-*
    Great blog! I'm following you! Follow back? ***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia, voi että tuli himo päästä itsekin shoppailemaan kaikkea ihanaa sisustustavaraa, mä melkein nautin siitä enemmän kuin vaatteiden ostelusta kun niitä ei tarvitse sovittaa :D Tuo ensimmäisen kuvan lamppu on tosi hauska, näyttää ihan jääkuutiolta :D Onko se miten iso? Kynttilöitä ei voi mun mielestä koskaan olla liikaa, mulla on ihan mieletön määrä tuoksukynttilöitä jemmassa, niitä on ihana tuprutella näin talven pimeinä iltoina <3 Ihana blogi teillä! :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä sisustusjuttuja on melkeimpä kivempi ostella kun niitä ei tarvitse sovittaa! :D Mäkin tykkään kovasti tosta lampusta. Se ei oo kovin iso, ehkä joku 15 x 15 näin nopeasti arvioituna :) Ja kiitos paljon, sun kommentti piristi päivää!

      Poista
  4. Oi miten ihanat noi kynttilät!♥ Oli pakko liittyä lukijaksi, sillä teillä on ihanan erilainen blogi :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 Sun blogia oonkin lukenut jo pidemmän aikaa :)

      Poista