tiistai 28. maaliskuuta 2017

WEEKEND, THE BEST END

Kuten viimeksi vähän lupailinkin, tulin teille tänään kertomaan mun viikonlopun fiiliksiä ja sitä, mitä oon tehnyt. Viime kuulumispostauksesta onkin jo aikaa! Perjantaina en tehnyt juurikaan mitään ihmeellistä, olin töissä ja vietin illan ihan kotona, lukuunottamatta kaupassa ja Hesburgerissa käyntiä. Fiilis oli kuitenkin mitä parhain, sillä töissä oli ollut hyvä päivä sekä poikaystävä oli tullut lomille ja meillä oli kivoja suunnitelmia viikonlopulle. 
Niinpä me sitten lauantai aamuna aika aikaisin otettiin suunnaksi Turku. Oltiin sovittu että mennään pitkästä aikaa kylpylään ihan vain päiväksi ja päädyttiin lähtemään Turun Caribiaan. Saavuttiin perille kahden aikoihin pienen Säkylässä pysähtymisen jälkeen. Caribia on kyllä tosi hieno ja kiva paikka, ollaan siellä ennenkin käyty. Pari tuntia nautittiin ihanan lämpimistä altaista, jonka jälkeen päätettiin lähteä syömään, sillä molemmilla oli jo tosi kova nälkä.
Kylpylän yhteydessä oli kivalta näyttävä pizzeria, josta sai myös salaatteja joten se oli helppo ratkaisu meille. Ei hirveästi huvittanut lähteä ajelemaan Turun keskustaan etsimään ruokapaikka. Pizza oli kyllä tosi hyvää ja kerrankin päätin ottaa jotain, mitä en normaalisti ottaisi. Kannatti! Hukkasin mun kuvan ruuasta, mutta ehkä tällä kertaa pärjätään ilman sitä. Syömisen jälkeen suunnattiin giganttiin, sillä tarvittiin sieltä uusi fm-lähetin autoon. Vieressä oli myös skanssi, mutta kello oli kuitenkin jo niin paljon, että se olisi mennyt pian kiinni, joten päätettiin jättää se välistä. Ehkä ihan hyvä päätös, haha.
Sitten lähdettiinkin jo kotiinpäin, oli ihana ajaa niin, että oli vielä valoisaa. Mulla oli kyllä tosi kiva päivä ja pitkästä aikaa pääsi vähän pois kotoa ja tekemään jotain erikoisempaa. Laatuajan viettäminen sen toisen kanssa on aina ihanaa! Kotiin päästyämme katsottiin vielä leffa ja sen jälkeen meninkin suoraan nukkumaan, koska oli ihan poikki päivästä. Mulla taitaa muutenkin olla vähän univelkaa. 

Sunnuntai kului rauhallisissa merkeissä, kirjoitin teille postauksen, tein ruokaa ja olin vaan. Illalla suuntasin nokan kohti Niinisaloa, kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin. Oli kyllä tosi rentotuttava viikonloppu ja nyt jaksaa taas uuden työviikon ihan eri tavalla! Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu ♥

1 kommentti :

  1. Sun viikonloppu kuulosti tosi kivalta! :) Ihanan rentoja kuviakin oot ottanut.

    <3 Noora / nooraemiliaaa.blogspot.fi

    VastaaPoista