lauantai 1. huhtikuuta 2017

IN & OUT 2

Tennarit
Kevät on taas tullut, joten on aika vaihtaa talvikengät tennareihin ja muihin keväisempiin kenkiin! Tennareista löytyy varmasti jokaiselle mieleinen vaihtoehto. Kaupatkin on tällä on hetkellä täynnä erilaisia kenkiä ja etenkin tennareita näkyy kauppojen hyllyillä paljon. Nämä ovat ehdottomasti kevään must have.
Rennot mutta tyylikkäät housut
Tällaiset löytyikin Hennan keväisistä ostoksista ja ollaan täysin rakastuttu tällaisiin housuihin! Näitä voisi hamstrata melkein kaikissa väreissä ja ne menee niin arkeen kun juhlaan. Nämä pelastavat varmasti sinut asukriisiltä sillä nämä on juuri täydelliset kevään pukeutumiseen.
Olkapäät paljastava paita
Näitä paitoja on varmasti näkynyt monella vastaantulijalla. Meidän molempien kaapeista löytyy tällaisia paitoja ja niitä tulee kyllä käytettyä paljon. Näitäkin paitoja voisi hamstrata kaappiin monessa eri värissä. Ihan perus pitkähihaisen sijaan on kiva laittaa päälle tällainen paita jossa on jokin yksityiskohta. 

Liian leveät hihat
Kaupoissa on nyt näkynyt paljon paitoja, joissa on älyttömän leveät hihat. Nämä ei meitä millään tavalla miellytä. Paidat joissa on vähän normaalia leveämmät hihat on ihan kivoja, mutta näistä ei voi sanoa samaa. Liika on aina liikaa! Miettikää nämä hulmuamassa tuulessa..
T-paita + mekko
Tämäkin on yksi niistä trendeistä jotka ei vaan iske meihin. Eikö mekko voisi olla ihan vaan mekko ja t-paita ihan paita vaan. Näiden yhdistelmä ei vaan toimi meidän mielestä ja se voitaisiin jo unohtaa. Nytkin kaupoissa on jälleen näkynyt uusia tällaisia.
Pitkät bombertakit
Ensimmäisessä kuvassa näkyvä takki on jo aivan liian pitkä, toinen näistä kuvien takeista on sentään vähän hillitympi. Rakastetaan lyhyitä bombertakkeja mutta pitkät eivät taas ole yhtään meidän tyylisiä!

*kuvat weheartit

1 kommentti :

  1. Tosi kiva postaus! Samaa mieltä oon kaikkien näiden juttujen kanssa :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista