maanantai 13. maaliskuuta 2017

IN & OUT 1

Moikka! Monet teistä on varmasti huomannut että ei tehdä enää yhdessä kuukauden suosikkeja, vaan ollaan päätetty vaihtaa yhteinen postaus tähän in ja out postaukseen. Pyritään joka kuukausi toteuttamaan tämä. Tähän alkuun on hyvä muistuttaa että nämä ovat vain meidän mielipiteitämme, joista te voitte olla eri mieltä. Jotkut näistä jutuista saattaa olla juuri nyt suurinta huutoa, mutta ne eivät vain meihin iske. Käydään kurkkaamassa meidän ensimmäiset jutut!

Baby Pink 
Ollaan molemmat täysin rakastuttu tähän väriin melkein kaikessa, etenkin bombereissa. Tämä väri tekee melkein mistä vaan miellyttävän näköisen. Sopii ihan täydellisesti kevääseen! Se tuo myös kivasti väriä muuten ehkä tummaan pukeutumiseen eikä ole kuitenkaan liian kirkas väriltään.
Chokerit
Ollaan ihastuttu erilaisiin chokereihin ja etenkin paitoihin joissa yhdistyy koru sekä paita, kuten vasemmalla olevassa kuvassa näkyykin. Nämä tuntuu muutenkin nyt olevan suuressa suosiossa. Varsinkin yksinkertaiset chokerit iskevät meihin. Ne sopii niin arkeen kuin juhlaankin!
Ylipolvensaappaat
Nämä on kiva yhdistää mekon tai rennon neuleen kanssa, varsinkin kun säät alkavat nyt lämpenemään. Ihanaa laittaa talvikengät kaapin perälle ja ottaa käyttöön keväisemmät kengät! Nämäkin sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Melko yksinkertaiset mutta naiselliset kengät, jotka ovat vaan täyttä rakkautta.

Erilaiset merkit vaatteissa
Trendi joka ei vaan iske meihin. Tulee mieleen lapsuudesta tutut silitettävät paikat tai opiskelijahaalareihin kerättävät merkit. Ymmärretään haalareihin kerättävät merkit, sillä se on osa opiskelua, mutta linnut sun muut kukat vaatteissa on ainakin meille vähän liikaa. Tämä trendi ei ehkä ole meitä varten!
Instagramin tarinaominaisuus
Tää on vaan niin turha. Me käytetään ainakin snapchattia, eikä samanlaista tarinaominaisuutta tarvita muualla. Täähän on oikeastaan suora kopio snapchatista, jolla ei ole ollut käyttöä meille kertaakaan. Niitä harvemmin myöskään tulee katsottua. Mitä turhaan päivittämään samaa asiaa monessa eri paikassa!
Kipparilakki
Tämäkään trendi ei vaan iske meihin. Tästä tulee oikeastaan mieleen vaan naamiaiset, eikä arkena käytettävä lakki. Tämä asuste on sellainen, josta joko tykkää tai sitten ei. Meidän silmään tämä ei vaan näytä mitenkään kovin imartelevalta. Mitäpä tästä enempää selittelemään!

*kuvat weheartit

Mitä mieltä te olette? Oletteko samaa vai eri mieltä meidän kanssa? 


1 kommentti :

  1. Niin samaa mieltä noiden kanssa mitä teillä on in jutuissa. Oon niin ihastunu tollasiin korkeisiin saappaisiin et kohta sellaiset varmasti löytyy mun jo valmiiksi suuresta kenkäkokoelmasta :D Instan tarinaosuus on kyl niin turha ku olla ja voi. Samoin myös ne livelähetykset.
    In & Out -postauksia on kiva lukea, kun näkee onko samaa mieltä. Ite yrittäny muutamaan otteeseen tehdä, mut melkeenpä aina käy niin et toiseen löydän vähemmän sisältöä kuin toiseen. Ehkä joku päivä onnistaa sen teossa omalla kohdalla :)

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista