tiistai 4. lokakuuta 2016

SYYSKUUN SUOSIKIT

Moi! Ajateltiin tulla jakamaan teille meidän yhteiset syyskuun suosikit. Tämä on meidän ensimmäinen kuukauden suosikit postaus, mutta tulette varmasti näkemään näitä lisää! Sen pidemmittä puheitta mennään katsomaan suosikit.


Essence all about matt -peitevoide
Essence on yllättänyt meidät positiivisesti ja tästäkin postauksesta löytyy kaksi essencen tuotetta! Kyseisen merkin tuotteet ovat edullisia mutta hyviä. Tämä tuote on poistumassa valikoimista, mutta joistakin kauposta tätä saattaa vielä löytyä. Meidän mielestä tuote peittää todella hyvin punaisuuden sekä tummat silmänaluset. Vaikka peitevoide on pienikokoinen. se on silti todella riittoisaa. Täytyy varmaan etsiä uusi suosikki tämän loputtua!


Garnier Moisture Matte -rasva
Löydettiin tämä tuote sattumalta Tokmannista ja vielä alennuksesta! Hinta ei kyllä ollut paha ilman alennustakaan. Näitä oli kolmelle erilaiselle ihotyypille, mutta meille molemmille sopi juuri tämä rasvoittuvalle iholle sopiva! Laitetaan tätä aamuin ja illoin. Tätä on hyvä laittaa meikin alle, koska meikki pysyy ainakin meidän mielestä paljon paremmin silloin. Myös ihosta tulee pehmeämpi sekä paremman oloinen. Tää on kyllä ehdoton suosikki!


Schwarzkopf Gliss -hoitosuihke
Tämä sopii meidän molempien hiuksille tosi hyvin, koska meillä molemmilla on aika kuivat hiukset, varsinkin latvoista. Tuote selvittää takut helposti ja eron kyllä huomaa jos jättää tätä laittamatta! Hiuksista tulee myös paljon eloisammat ja kiiltävämmät. Tuote myös suojaa hiuksia kulumiselta. Edullinen hinta, riittoisuus ja hyvä tuoksu ovat plussaa! 


Dermosil puhdistusvaahto
Tämä on meidän suosikki näistä kaikista tuotteista! Löydettiin tämä tuote yksiltä messuilta dermosilin pisteeltä. Kiva ulkonäkö kiinnitti huomiomme, vaikka olisikin tehnyt mieli ostaa kaikki kyseisen merkin tuotteet! Vaahto puhdistaa tehokkaasti meikin sekä muut epäpuhtaudet. Silmämeikinkin voi pestä huoletta, sillä tämä ei kirvele yhtään! Tämäkään tuote ei tuottanut pettymystä tuoksun suhteen. 


Essence velvet matt -huulipuna, sävy 23
Tämä sävy on todella kiva ja näyttää huulilla hyvältä! Huulipuna kuivuu huulille hyvin mattapintaiseksi, toki se vähän kuivattaa huulia. Tämä pysyy huulissa suhteellisen kauan, vaikka päivän mittaan sitä täytyykin joskus lisätä. 


Karvapallo avaimenperät/laukkukorut
Nämä ovat sopivan kokoisia ja aivan ihanan pehmeitä! Saavat laukun näyttämään kivalta ja ovat samalla myös yksinkertaisia mutta kivoja lisiä laukkuun. Avaimetkaan eivät katoa helposti kun käyttää tätä avaimenperänä. Ihan lemppari asuste! 


Bomber takit
Kaikkialla on nyt bomber takkeja ja ne ovat meidänkin lemppareita! Kuvassa oleva takki on tilattu wish -verkkokaupasta ja omistetaan molemmat tällainen mustana. Hennalle on tulossa sama takki vielä viininpunaisena, koska tämä on vain paras! Kyseinen takki on kyllä tosi ohut, joten sillä ei enää kauaa tarkene viilenevässä ilmassa. Takki on todella mukava ja rento päällä. Ajatus siitä, että joudumme laittamaan tämän kaapin perälle odottamaan kevättä, harmittaa. Näitä takkeja tulee varmasti ostettua vielä lisää! 

Nämä ovat vain meidän mielipiteitä, mutta suosittelemme kyllä kokeilemaan näitä. Löytyykö joiltain teistä samoja suosikkeja kuin meiltä? Entä mitä pidätte näistä kuukauden suosikit postauksista, haluatteko nähdä jatkossa lisää näitä?  



1 kommentti :

  1. Mulla on Essencen mattameikkivoide ja se on ihan superhyvä! :) Suosittelen sitäkin kokeilemaan!

    VastaaPoista