maanantai 17. lokakuuta 2016

NOPEA ILTAPALA

Moikka! Ajattelin tulla jakamaan teidän kanssanne täytetyn patongin valmistusohjeet. Tämä kuuluu ehdottomasti mun yksiin lemppari iltapalavaihtoehtoihin ja tämän valmistukseen ei paljoa vaadita. Tämän valmistukseen tarvitset vain patonkia, kanaa, majoneesia, leipäjuustoa sekä mandariinilohkoja. Toki voit oman maun mukaan vaihdella tai lisätä ainesosia. 
Ensiksi ihan normaaliin tapaan laitetaan uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja annetaan patongin olla siellä noin 10 minuuttia. Tämän valmistuttua annetaan patongin hetki jäähtyä ja sillä välin voidaankin leikata kanat sekä leipäjuustot pienemmiksi paloiksi. Tähän sopii oikeastaan ihan mikä kana tahansa, mutta itse pidän näistä sisäfileistä. 
Seuraavaksi halkaistaan patonki ja levitetään majoneesi leivän väliin. Tässäkin voi käyttää mitä tahansa majoneesia vain, mutta mun lemppareihin kuuluu paprikamajoneesi. Sitten aletaan täyttämään patonkia. Aloitan ensimmäiseksi laittamalla kanat jonka jälkeen laitan leipäjuuston. Lopuksi lisätään vain mandariinilohkot päälle koristeeksi ja patonki on valmis. 
Tämän valmistus on todella nopeaa sekä helppoa! Tämä on niin hyvää, että suosittelen teitä kaikkia testaamaan tätä. Jos kokeilette, niin kertokaa ihmeessä mitä piditte tästä! Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti