lauantai 24. syyskuuta 2016

AINON KIRPPISLÖYDÖT

Nää kengät löytyi Friitalan löytötorilta viiden euron hintaan! En oo ennen omistanutkaan tällaisia paksupohjaisia kenkiä ja kun näin nämä, ihastuin kyllä heti. Jalassa nää näyttää vielä paremmilta, kuin siellä kirpparipöydällä, eivätkä nää olleet todellakaan edes hinnalla pilattu. Vähän likaa huomasin, mutta se varmasti lähtee pesussa. Ja vaikka olisin ostanut nämä uutena, eipä ne kauaa olisi valkoisina pysyneet.. :D Nää on alunperin h&m:ltä ja näistä varmasti tulee yhet mun lempikengistä!
Meidän keskiviikkoiselta reissulta löysin siis jopa kahdet kengät, vaikka yleensä en oo kirppareiltä kenkiä löytänyt. Näihin toisiin liittyy sellainen hauska tarina, että Hennalla on tällaiset pinkkinä. Olin Hennan kanssa silloin Tokmannilla, kun Henna nää osti ja mäkin olisin halunnut tällaiset. Kuitenkin 38 oli suurin koko mikä siellä kaupassa oli ja se oli vähän liian pieni mulle.. Nyt sitten kun kierreltiin hyllymerta, hyllyllä oli ne samat kengät mustana ja vieläpä mun kokoisena! Ai että olin iloinen
ja pakkohan nää oli sitten ostaa. Nää on niin mukavat jalassa, ihan kuin ei olisi kenkiä edes jalassa. Pidän myös ulkonäöstä tosi paljon, vaikka eihän näitä enää kauaa voi käyttää, koska nää on kuitenkin sen verran avonaiset. Nää maksoi saman verran kuin noi toisetkin kengät, eli 5 euroa.
Patakirppikseltä löysin tällaisen pikkulaukun ja tää oli vaan 1,50! Olihan tää nyt pakko ottaa mukaan. Tää on just sopivan kokoinen, mahtuu kännykkä, pieni lompakko ja avaimet. Tässä siis menee vielä sellainen lenksu käden ympäri, joka ei nyt näy kuvassa. Mulla ei oo hajuakaan, mistä tää on alunperin ostettu.
Tämä paita löyty myös patakirppikseltä ja vain kahden euron hintaan. Rakastuin tähän paitaan heti ja onhan tää nyt hieno. Paidan takaa löytyy vielä ihanat napit, jotka tuovat kivan lisän muuten niin simppeliin paitaan. Alunperin tää on Zarasta, jossa ei oikeen usein pääse itse käymään, kun eihän täällä meillä päin sellaista ole..
Viimeisimmäksi, mutta ei vähäisimmäksi kontista ostetut housut! Hintaa näillä oli 4,50 ja nää oli siis alunperin elloksen housut. Nää on vähän samantyyliset, kuin noi housut jotka Hennakin osti. Ihastuin siihen, että nää on tosi korkeavyötäröiset ja noh, mustat. Vuosi sitten en olisi ikimaailmassa tällaisia housuja laittanut jalkaani, mutta nyt nää jotenkin miellytti mun silmää. En oo vielä ihan varma, että missä tuun näitä käyttämään tai että pidänkö näistä sittenkään, mutta saa nähdä!

Mitäs piditte mun ostiksista? Oliko joku tavara sellainen, jonka olisitte voineet itsekkin ostaa? 



2 kommenttia :

  1. Nuo molemmat kengät ovat kivat! Tuo pitsitoppi on kauniin sävyinen :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista