maanantai 8. toukokuuta 2017

SWAP W / ADAEMMIMAARIA

Moikka! Toteutettiin huhtikuun alussa Adan kanssa pienimuotoinen yhteistyö, jossa vaihdettiin paketit toistemme kanssa. Sovittiin sopiva summa jolla ostettiin pakettiin tavaroita, joista uskottiin toisen pitävän. Nyt olisi tarkoitus esitellä mitä Adan lähettämästä paketista paljastui! 
Paketista löytyi monia pieniä ja söpöjä paketteja, kolme molemmille. Sieltä paljastui myös pieni kirje luettavaksi! Käydään kurkkaamassa mitä paketeista paljastui.
"1. Ajattelin että kukapa ei tykkäisi juoda jotain lämmintä samalla kun lueskelee vaikka blogeja tai jotakin hyvää kirjaa. Ensimmäisestä paketista paljastuu siis ihana muki, juomalle kuin juomalle, pienellä horoskooppi-tvistillä!"

Ada oli kyllä ihan oikeassa, kukapa ei tykkäisi juoda jotain lämmintä ja vielä noin ihanasta mukista! Meillä kun täällä Suomessa vielä toukokuussakin sataa lunta, haha. Näin tee ja kahvi -ihmisinä tämä oli juuri sopiva juttu meille molemmille ja ilahduttiin näistä tosi paljon.
"2. Toisen paketin avulla pääsette irti hektisestä arjesta - töistä ja opiskeluista ja muista velvollisuuksista. Se on todella tärkeää ettei vain pala loppuun. Halusin muistaa teitä ihanilla kasvonaamioilla ja maukkailla suklaapatukoilla. Toivottavasti maistuu!"

Päästiin tän myötä maistamaan meille uutta suklaamakua! Harvoin tulee kokeiltua vähäänkään outoja makuja. Tämä suklaa yllätti meidät täysin. Kasvonaamio oli aivan ihana ja sen avulla pystyi kyllä rentoutumaan täysin, joten Ada onnistui valinnassaan. Naamio toi kasvoille myös ihanaa lämpöä ♥
"Ja koska olemme kaikki hulluna blogimaailmaan ja kirjoittamiseen, tämä kolmas paketti on täydellinen kyseiseen hommaan. Halusin ostaa teille siis blogivihkot suunnitteluun ja muuhun ideointiin."

Tämä tuli todellakin tarpeeseen, sillä tänne voi kirjoittaa postausideoita ja no, oikeastaan mitä vaan. Piristävät värit saa varmasti motivaation liikkeelle! 

Oli kyllä tosi kivaa ja erilaista toteuttaa tällainen postaus. Halutaan vielä kiittää Adaa (blogiin pääset painamalla tästä) näistä kaikista jutuista mitä häneltä saatiin ♥ Kaikki niistä oli todellakin meidän mieleen! Kannattaa seurailla Adan blogia jos teitä kiinnostaa mitä me ostettiin hänelle.

1 kommentti :