keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

MIKÄ INSPIROI MUA TÄNÄ KEVÄÄNÄ?

On hassua huomata, miten paljon oma tyyli voi muuttua niin pienessä ajassa. Vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan pukevani päälle puoliakaan näistä. Mutta mun mielestä tärkeintä on löytää sellainen tyyli, jossa tuntee itsensä mukavaksi ja jossa varmasti viihtyy. Miksi miettiä liikaa mitä toiset ajattelevat. Käydään kurkkaamassa mun kevään inspiraation kohteet pukeutumiseen!
Leveälahkaiset housut.  Kokeilin itseasiassa juuri viimeksi kaupassa tuollaisia lyhyen mallia leveälahkeisia housuja jotka olivat kyllä älyttömän mukavat jalassa! Ehkä tällaiset tuun vielä kotiuttamaan lähiaikoina.

Farkku ja tekonahkahameet. En ole oikeastaan koskaan tykännyt farkkuhameista ja sen vuoksi ne on kyllä aina jääneet kaupan hyllyille. Nyt kuitenkin ostin ensimmäisen farkkuhameen ja en voi muuta sanoa kuin että tykkään! Farkkujen sijaan on välillä kiva pukeutua hameisiin ja rentoihin paitoihin.

Punaiset bomberit. Yleensä en käytä pukeutumisessa mitään kauhean värikästä, mutta jotenkin punaiset bomberit houkuttelee mua.

Iskeekö teidän silmään jokin näistä? Tai löytyykö sieltä samoja kevään suosikkeja?


*kuvat weheartit





2 kommenttia :

  1. Se on kyl hauskaa miettiä sitä aikaa ku sano ei jollekin vaatteelle ja nyt sitten tahtoo palavasti sellaisen omaan vaatekaappiin. Omat mielipiteet kuitenkin vaihtuu ja tyyli on sellanen et on hyvä välillä kokeilla uusia juttuja eikä juurtua vain yhteen tiettyyn.
    Noi mitkä oot tähän listannu on sellasia joita iteki nyt katon kun käyn shoppailemassa :)

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista