keskiviikko 21. syyskuuta 2016

KIRPPISPÄIVÄ MEIDÄN KANSSA

Moi! Ollaan jo kauan puhuttu että pitäisi lähteä kiertämään lähialueiden kirpputoreja, mutta työvuorot ovat menneet aina niin ristiin, että ei olla päästy lähtemään. Tänään vihdoin löytyi sopiva aika molemmille ja lähdettiin kirpparikierrokselle. Ajateltiin ottaa teidät mukaan meidän päivään kuvien ja tekstin myötä. 

 12.45 Lähdettiin ajamaan Ulvilaan päin, koska siellä oleva kirpputori on lähimpänä meitä.


12.58 Saavuttiin Friitalan löytötori -nimiselle kirpputorille. Tää ei kuulu meidän kummankaan lemppareihin, mutta silti täällä tulee aina joskus käytyä. Ahtaat hyllyvälit, tunkkainen ilma ja liian täyteen ahdetut hyllyt eivät miellytä tai innosta käymään usein. Täältä harvoin tulee tehtyä löytöjä, mutta tällä kertaa meidän molempien mukaan lähti jotain! 

13.38 Lähdettiin Friitalan löytötorilta seuraavaan kohteeseen, joka sijaitsi Porissa.


13.52 Saavuttiin Patakirppikselle. Tää on meidän molempien ehdoton lemppari näistä meidän lähellä sijaitsevista kirppareista! Edelliseen kirpputoriin verrattuna tää on paljon miellyttävämpi ja siistimpi. Täältä ei koskaan voi lähteä tyhjin käsin, koska aina löytyy jotain pientä kivaa matkaan mukaan. Jos joskus liikutte Porin suunnalla, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tää kyseinen kirpputori! Ja niin kuin aina, tälläkin kertaa molemmat löysivät jotain.

14.40 Lähemmäs tunnin kiertelyn jälkeen päätettiin jatkaa matkaa. Käytiin hakemassa Hennan huollosta tullut puhelin ja sen jälkeen matka jatkui Konttiin.


15.00 Saavuttiin Konttiin, joka yllätti meidän täysin. Ei olla käyty täällä juurikaan ja paikka olikin todella siisti ja kaikki oli laitettu hyvin esille. Esimerkiksi naisten, lasten ja miesten vaatteet oli jaoteltu omiin alueisiin. Vaikka ainakin me kuviteltiin vaatteiden olevan edullisia, tää paikka olikin suht kallis ja ehdottomasti kallein näistä kaikista paikoista joissa käytiin. Kuitenkin täältäkin - yllätys, yllätys - lähti mukaan jotakin.

15.27 Tää oli meidän nopein kierros ja noin puolen tunnin päästä oltiinkin jo lähdössä syömään koska alkoi olla jo nälkä.

15.38 Päätettiin mennä syömään Subwayhin, jossa oli meidän molempien lemppari päivän subina.



16.10 Kävelymatkan päässä Subista oli meidän viimeinen määränpää, Hyllymeri. Täälläkin molemmat ollaan käyty vaan pari kertaa ja viime kerrasta olikin jo aikaa. Kirpputori oli aika tyhjää täynnä mutta kyllä sieltä jotakin löytyi! 

17.00 Lähdettiin ajelemaan takaisin kotiin. Ostokset tältä päivältä done!


17.22 Tultiin Ainolle ja alettiinkin heti tekemään teille tätä postausta!

Meillä oli kiva päivä yhdessä ja oli kiva myös ottaa teidät mukaan päiväämme. Ollaan nykyään innostuttu kiertelemään kirpputoreja usein koska sieltä voi tehdä hyviä löytöjä halvalla. Mitä tykkäätte tällaisista my day tyyppisistä postauksista? Haluisitteko nähdä myöhemmin mitä tältä kierrokselta tarttui mukaan? 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti